MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Završena izgradnja prometne infrastrukture i javne rasvjete u Zoni malog gospodarstva II Grada Valpova

Korisnička ocjena: 3 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Danas je održana završna konferencija projekta izgradnje prometne infrastrukture i javne rasvjete u Zoni malog gospodarstva II Grada Valpova.

Time je i službeno ovaj projekt priveden kraju, a poduzetničko-poslovna infrastruktura povećana za 12.658,36 m². Kroz ovaj je projekt izgrađeno 719 m² javne rasvjete, 658 m² prometnica, 1288 metara oborinske kanalizacije, 1180 m² parkirališta i 4.530 m² zelenih površina. Svih šest poslovno proizvodnih pogona već sada je u zakupu, a na dva su već započeli radovi na izgradnji novih objekata.

Na danas održanoj završnoj konferencije čije je sudionike pozdravio Marko Barišić, zamjenik gradonačelnika Valpova, istaknuto je kako će Grad Valpovo uskoro pristupiti projektiranju novih poslovno proizvodnih prostora, jer su iscrpljene gotovo sve raspoložive parcele.

Projekt izgradnje prometne infrastrukture i javne rasvjete u Zoni malog gospodarstva II Grada Valpova čije je rezultate danas predstavio direktor Valpovačkog poduzetničkog centra Vanja Miličević, bio je u realizaciji od 10. lipnja 2019. godine, vrijedan je 8, 5 milijuna kuna i u znatnoj je mjeri podigao razinu uređenosti poslovni poduzetničkih prostora što je rezultiralo povećanjem broja poslovno proizvodnih pogona i broja zaposlenih.

Grad Valpovo poduzetnicima koji žele investirati u poduzetničke zone  nudi uređeno  građevinsko zemljište subvencioniranoj cijeni od 1 kunu/m² godišnje za proizvodne kapacitete, oslobađanje od plaćanja komunalnog doprinosa i komunalne naknade, sufinanciranje troškova priključenja na električnu energiju te stručnu pomoć za ishođenje potrebitih  dozvola i odobrenja za gradnju.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It