MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Kada je malo - puno

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NARD Urbanizam d.o.o. Valpovo pri kraju je poslova na sanaciji i popravku makadam ceste koja čini spojnicu na cestu koja Nard povezuje sa Šagom.

Radovi u vrijednosti 236 tisuća kuna podrazumijevaju polaganje kamena na postojeću makadamsku cestu u dužini od 530 metara, ravnanje i valjanje, što će omogućiti kvalitetniju prometnu komunikaciju plastenika tvrtke Solitudo d.o.o. s tržištem.

Gradonačelnik Grada Valpova Leon Žulj s predsjednikom Mjesnog odbora Mirom Ištokovićem i Jozom Bogdanovićem, vijećnikom iz Narda, u pratnji, posjetio je danas radilište.

-Vlasnik tvrtke Solitudo d.o.o., koja je najveći proizvođač povrća na području grada Valpova izrazio je spremnost za nova ulaganja i proširivanje poslovnih aktivnosti i grad je učinio ono što je u njegovoj nadležnosti da poboljša prometnu komunikaciju proizvodnih pogona s tržištem, rekao je tom prigodom gradonačelnik.

- Uz to što će se poboljšati mogućnosti poslovanja postojećoj tvrtki, stvaramo bolje uvjete i za druge potencijalne proizvođače na okolnim poljoprivrednim parcelama. S malo uloženog novca učinit ćemo mnogo za dalji razvoj ovog prigradskog naselja, jer uz potencijalni razvoj poljoprivredne proizvodnje poboljšavamo životne uvjete stanovnicima mjesta iz kojeg ćemo sada preusmjeriti odvijanje teretnog prometa koji je do sada išao kroz mjesto, rekao je Jozo Bogdanović, vijećnik Gradskoga vijeća iz Narda.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It