MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

       

VALPOVO: Kroz program javnih radova zaposleno 37 osoba

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Početkom ovog mjeseca u sklopu nacionalnog programa poticajnog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih osoba, Gradu Valpovu odobren je projekt javnih radova za nezaposlene osobe i to za ukupno 37 osoba, od čega 8 osoba romske nacionalne manjine.

Projekt javnih radova trajat će u razdoblju od 1. srpnja do 31. prosinca 2018. godine, odnosno u razdoblju od šest mjeseci.

U navedenom razdoblju pod svakodnevnim nadzorom djelatnika Grada Valpova zaposlenici će obavljati radove na održavanju javnih površina, obnovi zapuštenih prostorija, kao i revitalizaciji krupnog inventara u dvorcu Normann Prandau, zatim uređenju drvene ograde oko kompleksa dvorca te uređenju središta grada.

Jedan dio zaposlenih djelatnika vodit će brigu o krčenju niskih korova, samoniklih stabala, žbunja i podrasta u valpovačkom perivoju, zatim uklanjanju osušenih grana, obnovi parkovnih staza, te čišćenju i uređenju park šume i zelenih površina.

Uz očuvanje i uređenje zaštićenih spomenika kulturne baštine na području grada Valpova, zaposleni djelatnici radit će na sortiranju knjižnog fonda Gradske knjižnice i čitaonice u Valpovu, pomagati u pripremi kulturnih manifestacija, raditi na uređenju romskog naselja te obavljati i druge poslove sukladno odobrenom projektu.

Sudionike javnih radova na početku angažmana pozdravio je gradonačelnik Matko Šutalo i pojasnio prava i obveze tijekom trajanja projekta.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu