MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 


     

Još jedna uspješna godina

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Niti mjesec dana nakon izuzetno uspješno organiziranog Međunarodnog natjecanja u pečenju slanine, popularne Slaninijade, Udruga športskih ribolovaca Podravac Bistrinci jučer je, u nazočnosti velikog broja članova, održala je godišnju izvještajnu skupštinu.

Izvješće o radu, nakon kojeg je uslijedio video presjek svih aktivnosti tijekom 2018. godine, podnio je predsjednik bistrinačkih ribiča Milan Borić, a na svemu učinjenom ribičima su čestitali zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić, predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar, predsjednik Hrvatskog športsko – ribolovonog saveza Vladimir Sever i predstavnici udruga iz Zajednice športsko – ribolovnih udruga Valpovo te drugih prijateljskih udruga.

Uz nešto povećan broj članova u prošloj godini (ukupno 159 – 135 seniora, sedam žena i 16 kadeta), bitrinački ribiči se mogu pohvaliti i mnogobrojnim aktivnostima koje se u njihovoj organizaciji održavaju na odmorištu Drava, poput Dana športa i razonode te Slaninijade. Vrijedi spomenuti i fitnes grupu Babuške koja okuplja velik broj žena koje se, osim što redovito vježbaju, uključuju u sve aktivnosti bistrinačkih ribiča, najčešće kroz pripremu gastronomsku ponudu. Kao i svake godine, ekipa seniora je sudjelovala u natjecanjima Županijske lige, a ekipni i pojedinačni rezultati su bili zadovoljavajući. Ono što muči UŠR Podravac, kao i većinu udruga, je slab odaziv djece i mladih. Održavanje i uređenje odmorišta Drava u Bistrincima je nešto čime se ribiči ponose, iako je mnoštvo volonterskih sati utrošeno na sve što se ondje treba obaviti. Ipak, niti u proteklom razdoblju nisu posustali u misiji da odmorište Drava bude doista mjesto odmora za dušu i tijelo uz prirodne ljepote dravske obale.

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu