MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

PARKOVNI BISERI SLAVONIJE: Uručena vrijedna oprema za provedbu projekta

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  U zelenom okruženju Izviđačkog dječjeg eko centra (IDEC) Valpovo danas je održana skromna svečanost primopredaje opreme u sklopu projekta Parkovni biseri Slavonije.

Naime, u provedbi aktivnosti ovog projekta uključene su i dvije valpovačke udruge i to Odred izviđača “Iovallios” kroz program „Renđeri čuvaju park“ te udruga MI kroz program „Prirodno-socijalna integracija“ – razvoj i izrada suvenira, a danas im je zamjenica gradonačelnika Ana Brajnović uručila vrijednu i korisnu opremu.

U ime Odreda izviđača opremu u vrijednosti od 65.774,28 kn je primio Darko Tivanovac, a riječ je o velikom šatoru, 140 uniformi, fotoaparatima, dvogledima i setu za radionice s djecom. U ime Udruge MI set za izradu suvenira vrijedan dvadeset tisuća kuna preuzela je Slobodanka Griva.

Ova oprema razveselila je izviđače i članove udruge MI, jer će im omogućiti da uz svoje redovna aktivnosti program djelovanja prošire i na pomoć u zaštiti i održivom korištenju valpovačkog parka te predstavljanju njegovih prirodnih vrijednosti posjetiteljima.

Zamjenica gradonačelnika Ana Brajnović ovom je prigodom izrazila zadovoljstvo integracijom članova dviju gradskih udruga u ovaj projekt koji će unaprijediti prezentaciju parka kao jednog od vrijednih primjera obnovljene prirodne baštine koji će doprinijeti razvoju regionalnog koncepta razvoja kontinentalne turističke destinacije sa zaokruženom turističkom ponudom.

Kroz ovaj projekt, u valpovačkom će se parku izvesti radovi vrijedni oko 6 milijuna kuna i obnoviti postojeća i izgraditi nova infrastruktura poput uređenja šetnica sa javnom rasvjetom, rekonstruirati parkirališta i pristupi parkovnim površinama, izgraditi suvremeni centri za posjetitelje te izgraditi i postaviti posjetiteljski odnosno novi turistički sadržaji sadržaji u parkovima, obnoviti dendroflora, povećati dostupnost parkova, razviti prilagođene edukacijsko - interpretacijske sadržaje te promovirati park kroz promotivno - informativnu kampanju.

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 646 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu