MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

DRUŠTVENI CENTAR VALPOVO: U četvrtak se nastavlja ciklus javnih edukacija o pravima osoba s invaliditetom

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Udruga mladih Karašicka Republika poziva sve zainteresirane sugrađane na novi ciklus edukacija koje se provode u sklopu Programa o pravima osoba s invaliditetom iz sustava socijalne skrbi, mirovinskog i zdravstvenog sustava koji je izrađen u okviru projekta Društveni centar Valpovo.

Kroz mjesec rujan održane su tri edukacije kroz koje su polaznici su mogli naučiti nešto više o inkluziji, odnosno integraciji osoba s invaliditetom u modernom društvu te modele pristupa invaliditetu – model milosrđa, medicinski model, socijalni model te model ljudskih prava. Govorilo se o prepoznavanju određenih teškoća kod djece u vrtićkom sustavu te načinu kako pristupiti roditeljima i djeci te kako im pružiti podršku i pomoć u prihvaćanju teškoće, ali i razvijanju pozitivnog stava.

U listopadu će se održati drugi ciklus edukacija. U četvrtak, 15. listopada, u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Valpovo, na adresi Darka Sutarića 1d, s početkom u 16:00 sati, upoznat ćemo vas sa pravima iz socijalne skrbi, mogućnostima korištenja tih prava te će se govoriti o institucionalnim i izvaninstitucionalnim oblicima podrške.

U četvrtak, 22. listopada 2020. u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Valpovo, na adresi Darka Sutarića 1d, s početkom u 16:00 sati je upoznavanje s pravima iz zdravstvenog sustava i mogućnostima njihova korištenja.

Tema edukacije 28. listopada 2020. (srijeda) u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Valpovo, na adresi Darka Sutarića 1d, s početkom u 16:00 sati je upoznavanje osoba s invaliditetom o njihovim pravima i mogućnostima na rad i zapošljavanje, te o mogućnosti profesionalne rehabilitacije osoba s invaliditetom.

Voditeljica edukacija je Tena Anić, mag. rehab. educ.

 

 

Projekt Društveni centar Valpovo provodi Karašicka Republika u suradnji s partnerima: Udruga “MI”, udruga “Revolucija”, Društvo Naša djeca Grada Valpova i Grad Valpovo.

Projekt UP.04.2.1.07.0081 Društveni centar Valpovo sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. uz intenzitet potpore iz Europskog socijalnog fonda 85% i Državnog proračuna Republike Hrvatske od 15%. Za provedbu projekta u razdoblje od 29.05.2020. do 29.05.2022. odobreno je 1.854.987,23 kuna bespovratnih sredstava.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 543 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu