MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Otvoren javni poziv za savjetovanje s javnošću oko izrade Nacrta Pravilnika o dodjeli studentskih stipendija

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Valpova, u skladu sa svojim ovlastima uputio je Javni poziv za sudjelovanje u savjetovanju s javnošću u postupku izrade nacrta Pravilnika o dodjeli studentskih stipendija Grada Valpova.

Ovim putem poziva svu zainteresiranu javnost, građane, građanske inicijative te sve ostale da svojim sugestijama i prijedlozima daju doprinos u izradi što kvalitetnijeg nacrta Pravilnika o dodjeli studentskih stipendija Grada Valpova.

Savjetovanjem sa zainteresiranom javnošću želi se upoznati građane i zainteresirane javnosti o sadržaju Pravilnika odnosno o općim uvjetima, kategorijama studentskih stipendija, kriterijima i mjerilima, postupku dodjele studentskih stipendija, obvezama primatelja stipendija, načinu određivanja visine i broja stipendija, kao i o drugim pitanjima u svezi sa stipendiranjem studenata koji imaju prebivalište na području grada Valpova.

Postupak savjetovanja provest će se sukladno Kodeksu savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona, drugih propisa i akata stavljanjem nacrta Pravilnika na internetske stranice Grada Valpova s mogućnošću sudionika da elektronskom poštom ili u pisanom obliku dostave svoje komentare, primjedbe i prijedloge na propisanom obrascu.

Svoje sugestije i prijedloge možete u pisanom obliku na popunjenom propisanom obrascu poslati na adresu Grad Valpovo, Upravni odjel za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova, Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo (s naznakom: „Savjetovanje s javnošću – nacrt Pravilnika o dodjeli studentskih stipendija Grada Valpova“) ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno do 04. prosinca 2020. godine.

Sve sugestije i prijedlozi koji su pristigli u propisanom roku će se razmotriti, a oni koji su prihvaćeni bit će ukomponirani u konačan nacrt Pravilnika o dodjeli studentskih stipendija Grada Valpova, koji će se proslijediti gradonačelniku na razmatranje i usvajanje.

 

Loading...

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 2182 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu