MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Radionica s temom poplava i kemijskih nezgoda

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U ponedjeljak, 21. prosinca 2020. u prostorijama Vatrogasnog doma DVD-a Belišće održana je zanimljiva i vrlo korisna radionca, a provodi se u sklopu projekta Togehter we Stand.

Edukativno pokazna radionica organizirana je s ciljem podizanja opće spremnosti u slučaju prirodnih, ekoloških i tehničko-tehnoloških katastrofa, kao i ekološke osviještenosti. Radionica je uz predavanje imala i pokazni dio a tematiku su prezentirali Mario Spajić iz Hrvatskih voda i Berislav Hengl, Vatrogasna zajednica OBŽ.

Nakon teorijskog dijela održana je prezentacija opreme za intervencije kod poplava kao i opreme za rad s opasnim tvarima. Sudjelovalo je 15-tak predstavnika jedinica lokalne samouprave iz gradova Belišće i Valpovo te općina Marjanci, Bizovac i Petrijevci.

Prezentacija opreme ispred spremišta DVD Belišće.

Projekt multi sektorskog pristupa obnovi okoliša nakon katastrofe Together We Stand se provodi s ciljem osnaživanja kapaciteta jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za postupanje u izvanrednim situacijama s ciljem zaštite ljudi i okoliša u pograničnom području. Provode ga Unikom d.o.o. kao nositelj projekta i projektni partneri Osječko-baranjska županija, Udruga za kreativni razvoj Slap, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Regionalna razvojna agencija Bačka. Razdoblje provedbe projekta je 1.10.2018 – 31.03.2020, dok je ukupna vrijednost projekta 1.797.180,20 €, a EU sufinanciranje projekta iznosi 1.527.603,16 € (85%).

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 757 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It