MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Osnažiti žene - temeljna zadaća

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U subotu 7. prosinca 2013. godine održana je Izborna skupština Foruma žena Gradske organizacije SDP-a Valpovo.

Djelovanje foruma žena je otvoreno je i javno, posebice za žene koje nisu politički angažirane ali koje mogu i žele dati svoj doprinos promicanju i unapređenju univerzalnih ljudskih vrijednosti promatranih i pokretanih od žena, uz pomoć i za potrebe cijele zajednice.                                                  

Izvješće o radu Foruma žena u proteklom mandatu podnijela je dosadašnja predsjednica Tatjana Varžić, kroz koje je naglasila nekoliko najznačajnijih aktivnosti u protekle dvije godine. Povodom nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama tematski okrugli stol pod nazivom „to se ne događa nekom drugom“. Međunarodni dan žena na selu proveden je u Ivanovcima, uz pravi ugođaj slavonskog sela i udrugu žena „Tiha snaga“ uz mnogobrojne aktivnosti okupile su se članice Foruma žena cijele Osječko-baranjske županije. Za Dan obitelji, prikupljenim donacijama darivale smo obitelji u potrebi. Održano je nekoliko edukativnih predavanja o zdravlju žena   i naravno, tradicionalno obilježavanje Dana žena uz tematski okrugli stol i bogat kulturno- umjetnički program.

Plan rada za slijedeće mandatno razdoblje od četiri godine podnijela je novoizabrana predsjednica Ema Tivanovac, istaknuvši daljnju potrebu za osnaživanjem žena edukativnim radionicama i seminarima kako na lokalnom, tako na županijskom i državnom nivou. Aktivnosti u lokalnoj zajednici provoditi kroz obilježavanje važnih datuma , kroz kontakte s građanima, organizacijom tematskih predavanja, okruglih stolova, radionica. Nastavitii suradnju s forumima žena naše županije, ženskim udrugama i udrugama djece i mladih.

Na skupštini je izabrano novo vodstvo valpovačkog foruma žena:

-         za predsjednicu Ema Tivanovac

-         za potpredsjednicu Slavica Meškić

-         za članice predsjedništva: Valentina Milanovski, Aleksandra Petlić, Tatjana Varžić, Tanja Štefančić i Nada Birovljević.

Članice skupštine pozdravio je i poželio puno uspjeha u radu i dobru suradnju Foruma i GO SDP Valpovo, predsjednik Matija Karša. Dok je potpredsjednik Darko Tivanovac naglasio dugogodišnji uspješan i prepoznatljiv rad valpovačkog foruma žena s nadom da će novoizabrano vodstvo i nadalje vrijedno raditi na dobrobit žena grada Valpova.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 638 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu