MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Značajna ulaganja u Novake Bizovačke

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vodeći brigu o infrastrukturnim i komunalnim potrebama Novaka,  podizanje kvalitete životnog standarda bila je važna zadaća u proteklom razdoblju.

 

Naša su nastojanja bila usmjerena svim žiteljima, svih dobnih skupina i socijalnih kategorija, izvijestio je Općinski načelnik, Srečko Vuković.

Vodeći brigu o infrastrukturnim i komunalnim potrebama, a sve u cilju podizanja kvalitete životnog standarda žitelja svih dobnih skupina i socijalnih kategorija, Općina Bizovac ulagala je u različite javne razvojne programe, sport, kulturu, školski i predškolski odgoj, socijalnu skrb, protupožarnu zaštitu i u okvirima  mogućnosti poticala gospodarski razvoj bizovačkog kraja. Tijekom  dva protekla mandatna razdoblja učinjeni su  vidljivi pozitivni pomaci i ostvareni brojnih kapitalni projekti u svakom naselju shodno ograničenim proračunskim sredstvima.  Zahvaljujući izvanrednoj suradnji sa Osječko-baranjskom županijom u naselju Novaki Bizovački izgrađeno je  asfaltno rukometno igralište, uređivane se  javne zelene površine i zapušteni prostori, izvršena je sanacija i obnova društvenog doma na kojem je izvršen popravak krovišta, uređen je kuhinjski prostor, izgrađen novi sanitarni čvor, te druge prostorije. Na više lokacija obnovljene su pješačke staze. Od planova za buduće razdoblje općinski načelnik Srećko Vuković navodi  izgradnju  nove javne rasvjete za koju je izrađena  projektno-tehnička dokumentacija. Nadalje, Vuković za nadolazeće vrijeme ističe ostale projekte važne za Novake, kao što su:

- izgradnja sustava odvodnje

- izgradnju dječjeg igrališta

- izgradnju vježbališta na otvorenom

- otvaranje prodavaonice mješovite robe

- izgradnja rasvjete i ograde na asfaltnom  igralištu

- izgradnju nadstrešnice na ulazu u crkvu

- uvođenje širokopojasnog interneta

- sufinanciranje nabavke udžbenika za učenike osnovnih škola

- poticanje izvrsnosti za učenike i studente kroz programe nagrađivanja

S ovako dugoročnom i jasnom vizijom razvoja razvidno je da Općina Bizovac teži napretku koji svim stanovnicima Novaka Bizovačkih nosi perspektivu boljitka.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 937 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu