MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dojmljiva završnica proslave jubileja Srednje škole Valpovo

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Završnom svečanom priredbom, danas je u Centru za kulturu Matija Petar Katančić obilježena 120. obljetnica strukovne škole i 55. obljetnica gimnazije u Valpovu.

Brojne goste, među kojima su bili i Petar Lagator, zamjenik župana Osječko-baranjske županije i Ana Brajnović, zamjenica gradonačelnika Grada Valpova, gospodarstvenici, predstavnici javnog i društvenog života, nekadašnji ravnatelji te bivši i sadašnji učenici, pozdravila je ravnateljica Srednje škole Valpovo Svjetlana Kalpić.

Pozdravljajući sudionike svečanosti govorila je o povijesti Srednje škole od njenih početaka do sadašnjih dana, naglašavajući trajno opredjeljenje predavača da svojim vlastitim primjerom potaknu na kreativnost svoje učenike, što je školi, kroz proteklo razdoblje priskrbilo brojna priznanja i nagrade.

Sadašnjim učenicima, profesorima i zaposlenicima Srednje škole čestitali su Petar Lagator, zamjenik župana, i sam nekadašnji profesor Strukovne škole te Ana Brajnović, zamjenica gradonačelnika, bivša učenica Opće gimnazije. S ponosom su istakli svoju pripadnost brojnoj obitelji polaznika ili predavača škola slavljenica i pružili podršku stalnim nastojanjima da se unaprijedi rad u školi na dobrobit učenika i njihova uspjeha.

U nastavku su sadašnji i nekadašnji učenici i profesori izveli bogat, na trenutke virtuozan umjetnički program, a sudjelovali su Zbor srednje škole, pod ravnanjem Želimira Sušića, profesori Zoran Podobnik i Bojan Petovari, učenica Beta Sudar, tamburaški sastav Srednje škole Valpovo pod vodstvom profesora Igora Jakopičeka, bivši učenik  Luka Šestanj i učenice Sara Perak i Meri Andraković, zatim gosti- Danijel Marinović , učenik prvog razreda srednje glazbene škole, iz klase profesorice  Goranke Šenk te Dorotea Pavlinić , učenica četvrtog  razreda Srednje glazbene škole, iz klase profesorice Irme Knežić-Galić, bivši učenik Ivan Draženović, Marin Mitrović, Matko Kantolić, Marko Glavica i Matej Vidranski, Matej Korov, Matej Presnac, Leo Ižaković, profesor Ivan Cvenić, a na kraju programa, kroz koji su vodile Ana Pejak i Dina Malešević ,su svi zajedno zapjevali, uz podršku zadovoljne publike, dobro poznatu melodiju,  Za dobra stara vremena.

I ovom prigodom izvođači i organizatori, njih stotinjak, pokazali su nepresušno vrelo talenta i marljivosti, koji su rezultirali dojmljivim zabavno-umjetničkim programom kao završnicom aktivnosti kojima su obilježene vrijedne obljetnice, na ponos svima koji su na bilo koji način sudjelovali i koncipiranju i izvedbi. 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 950 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It