MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana izvještajna godišnja skupština DVD-a Bistrinci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BISTRINCI U subotu, 22. veljače 2020. godine u prostorijama Nogometnog kluba Bistrinci održana je izvještajna godišnja Skupština DVD-a Bistrinci.

Skupština je održana uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a (Belišće, Bocanjevci, Veliškovci, Gat, Marijanci, Črnkovci, Petlovac i Baranjsko Petrovo Selo), te operativnih i podupirajućih članova iz mjesta Bistrinaca.

Skupštini DVD-a Bistrinci je nazočila zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković, predsjednik gradskog vijeća Grada Belišća Dario Fletko, zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu DVD-a Bistrinci i Financijsko izvješće u 2019. godini, te Planove rada i financija za 2021. godinu, koji su jednoglasno usvojeni.

U prigodnim riječima zamjenica gradonačlenika Ljerka Vučković, pozdravlja sve prisutne u ime Gradonačelnika Dinka Burića i svoje osobno ime, te upučuje čistitke na aktivnostima koje provodi ovo društvo. Istiće podršku Grada Belišće u svim projektima DVD-a, te istiće želju za omosovljenje mladih i rad s djecom koji su budućnost našeg opstanka. Ističe aktualni problem nedostatka operativnog članstva, ali ne sumnja u opstojnost Dobrovoljnih vatrogasnih društava. Želi puno uspjeha u ralizaciji zacrtanih planova.

U prigodnim riječima predsjednika Gradskog vijeća Dario Fletko se zahvalio na pozivu i čistitao na postignutim rezultatima i aktivnostima koje se provede u vatrogasnoj djelatnosti. Ujedno istako opsežan rad društva tijekom cijele godine i aktivnosti koje se provode u ispunjavaju svih obveza. Istakao je potporu Gradske uprave Grada Belišća u ostvarivanju boljih uvjeta rada vatrogasaca, gdje je u planu uruđenje Vatrogasnog spremišta u Bistrincima. Daje podršku rukovodstvu i članovima za daljnje djelovanje i ostarivanje svih zacrtanih planova.

Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, osvrnio se na rad Društva, koje ispunjava sve obveze po pitanju vatrogasnih intervencija i ostalih aktivnosti u djelokrugu vatrogasne djelatnosti. Također napominje potrebu stalnog osposobljavanje mladih članova za stjecanje osnovnih i novih saznanja o vatrogastvu. Upoznao je prisutne s krtkim osvrtom na novi Zakona o vatrogastvu, a također naglašava ustrojstvo Središnjeg družavnog ureda za vatrogastvo koje je započelo s radom 01.01.2020. godine. Na kraju se zahvalio rukovdstvu na doprinosu u radu tijela VZG Belišće, te poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu s željom za stvaranjem što kvalitetnije strukture društva.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi, prisutpilo se uručivanju uvjerenja i priznanja zaslužnijim članovima i to:

Zapovjednik VZG gosp. Dubravko Čovčić uručio je :

 1. Diplomu i uvjerenje za stjecanje zvanja «Vatrogasac».:
  • Zvonko Orešković
 2. Diploma i uvjerenje za stjecanje zvanja «Vatrogasac I klase».:
  • Jozefina Podboj
 3. Diploma za doprinos u radu s brončanim obilježjem «Brončana medalja»:
  • Karlo Majerić
 4. Diploma za doprinos u radu s srebrnim obilježjem «Srebrna medalja»:
  • Ivan Anić.

Nakon uručenih uvjerenja i priznanja, a predsjedavajući Ivan Anić, zahvalio se prisutnima na nazočnosti i zaključio rad Skupštine.

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 672 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!