MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Josip Ergović novoizabrani je predsjednik Sportske zajednice OBŽ

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije u Osijeku, u petak je održana izborna sjednica skupštine Sportske zajednice Osječko-baranjske županije na kojoj su, između ostaloga, birana tijela Zajednice za novo četverogodišnje razdoblje.

Na početku sjednice okupljenima se obratio obnašatelj dužnosti župana Mato Lukić koji je naglasio kako će i novoizabrano vodstvo imati podršku Osječko-baranjske županije, kao i do sada, zahvalivši se pri tome Zvjezdani Tumi – Pavlov na dugogodišnjem sportskom djelovanju. Odlučeno je danas, kako će ju nakon 16 godina na tom mjestu zamijeniti Josip Ergović.

Čestitku i zahvalu novoizabranom predsjedniku, odnosno bivšoj predsjednici Sportske zajednice uputio je i zamjenik župana Josip Miletić koji je naglasio kako su sve odluke na današnjoj sjednici donesene jednoglasno. – Čestitam svim članovima Izvršnog i Nadzornog odbora na izboru te im želim puno uspjeha u radu. Uvjeren sam kako će sve sastavnice osječko-baranjskog sporta dati puni doprinos ove godine kada smo Europska regija sporta – kazao je Miletić.

Dosadašnja predsjednica Zvjezdana Tuma – Pavlov istaknula je kako joj proteklih 16 godina, koliko je bila na čelu Zajednice, ostaje u jako lijepom sjećanju, a planira i dalje, kaže biti uz sport.

- Zahvaljujem se svim članovima skupštine što sam jednoglasno izabran za predsjednika Sportske zajednice OBŽ, a posebno se zahvaljujem bivšoj predsjednici gđi. Tumi – Pavlov na izvrsnom radu u prethodnom razdoblju. Osobno, imam puno volje i motiva da nastavimo s ravnomjernim razvojem sporta u Osječko-baranjskoj županiji – zaključio je novoizabrani predsjednik Sportske zajednice OBŽ Josip Ergović.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu