MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nagrađeni najuređeniji prostori

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U belišćanskoj Turističkoj zajednici danas  su na prigodnoj svečanosti podijeljene nagrade za najuređenije prostore na području grada Belišća i prigradskih naselja.

Za ocjenjivanje onog najljepšega na našem području bile su zadužene zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković, direktorica Turističke zajednice grada Belišća  Mirjana Klen i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić. Zahvaljujući sugrađanima koji ne štete trud, vrijeme i novac kako bi Belišće i prigradska naselja učinili što ljepšima, ne samo sebi, nego i svim putnicima namjernicima, zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković uručila im ej priznanja i nagrade.

Novčanu nagradu od 1.000 kuna osvojila je Katica Komaromi iz Belišća za najuređeniju okućnicu, Melita Jurkić Zečević iz Belišća za najuređeniji balkon dobila je 750 kuna, dok  nagrada od 2.000 kuna ide u ruke mještana Gorice Valpovačke koja je najuređenije prigradsko naselje. Za najuređeniju obiteljsku okućnicu dodijeljene su dvije druge nagrade od po 750 kuna i to Bistrinčanima  Aleksandri Grgić i Branku Trniniću, te dvije treće nagrade od po 500 kuna, koje su dobili Ivan Grubić iz Belišća i Nataša Milković iz Bistrinaca. Nagrada od 500 kuna i drugo mjesto za najuređeniji balkon osvojila je Gordana Stručačevac iz Bocanjevaca, a treću nagradu od 250 kuna njena sumještanka Jasmina Strugačevac. Umjetničke slike, kao utješene nagrade, dodijeljene su Marici Runac, Nevenki Vezmarović, Dragici Galinović, Božici Strugačevac te Branku Horvatu. Natječaj za najuređeniju okućnicu, balkon i prigradsko naselje raspisane je u sklopu akcije „Volim Hrvatsku", a proveli su ga Grad Belišće i belišćanska Turistička zajednica.

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 643 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!