MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

DVD Belišće za vrijeme remonta u rujnu 2021 "Dobava vode"

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Središnja vatrogasna postrojba Dobrovoljnog vatrogasnog društva Belišće u sklopu remontnih radova na postrojenju Vodocrpilišta u rujnu 2021. godine, aktivno je sudjelovala na osiguravanju vode iz Drave.

Operativni pripadnici vatrogasne postrojbe DVD-a Belišće, u navedenoj aktivnosti dobrovoljno su sudjelovali u izvršavanju zadataka u periodu od 14.09. do 16.09.2021. godine. Zadatak vatrogasnog dijela je bio da se osigura dovoljna količina vode iz Drave do filtera za pročišćavanje vode, korištenjem više motornih pumpi većeg kapaciteta, gdje su tri motorne pumpe postavljenje 13.09.2021. na mjesto crpljenja s pripadajućom opremom.

Kako korisnici ne bi ostali bez pitke vode, od 14.09.2021. u 07,00 do 15.09.2021. u 21,00 sati operativni članovi DVD-a Belišće raspoređeni u dvije smijene, ukupno 38 sati nadzirali su rad motornih pumpi za vodu „Rozenbauer“ i vodili brigu o dobavi dovoljne količine vode.

Dana 14. i 15.09.2021. dana vozač DVD-a Belišće s autocisternom osiguravao je vodu za potrebe Tvornice papira - Papirnog stroja 2 i 3 na kojem su se također obavljali remontni radovi. Zbog prekida snabdijevanja el. strujom dijela tvornice, s 4 elektro agregata (16 kW, 2,7 kW, 5 kW i 4 kW) DVD-a Belišća osigurana je el. energija za manje potrošače tvornice, gdje je bilo nužno da ne dođe do prekida rada. (vaga, teretna porta, otprema ambalaže i papira).

Ujedno zbog preventivnih poslova vatrogasnih djelatnika za vrijeme remonta, stalno vatrogasno dežurstvo u Vatrogasnom operativnom centru osigurali su članovi DVD-a Belišće.

Nakon obavljenih remontnih radova i puštanja pitke vode u normalan rad, obavljeno je 16.09.2021. godine pospremanje i uređenje vatrogasnih motornih pumpi i opreme, za buduće eventualne potrebe u istu svrhu ili za tehničke intervencije.

U naprijed navedenoj aktivnosti sudjelovalo je 10 operativnih članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Belišće, a utrošili su ukupno 201 sat rada u navedenom periodu, gdje je zahvaljujući njihovim angažmanom osigurana pitka voda za korisnike Grada Belišće i šire.

  

                                                                                          

                                                                                                                   Zapovjednik

                                                                                                                 DVD-a Belišće

 

                                                                                                               Dubravko Čovčić

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 560 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!