MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Započela nova faza projekta Zaželi

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO  Jučer je održana uvodna konferencija treće faze projekta "Zaželi - DOSTOJANSTVENA II - snagom dobra za starije i nemoćne" Gradskog društva Crvenog križa Valpovo i partnera.

Uz zaposlene žene  uvodnoj konferenciji prisustvovali su i uvaženi gosti - Matko Šutalo, gradonačelnik grada Valpova, Višnjica Jurlina, zamjenica ravnateljice valpovačkog područnog ureda Hrvatskog zavoda za socijalni rad, Ana Brajnović, zaposlenica Hrvatskog zavoda za socijalni rad i Lidija Vidošić, voditeljica valpovačke ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Pozdravljajući sudionice konferencije gradonačelnik Matko Šutalo izrazio je zadovoljstvo provođenjem još jedne etape projekta „Zaželi“ koji je na području Grada Valpova izuzetno dobro prihvaćen i naišao na snažnu podršku svih sudionika. Po vrijednosti svih dosadašnjih etapa provođenja ovog projekta Grad Valpovo se uvrstio među najuspješnije gradove u Hrvatskoj, a izrazio je nadanja da će ubuduće, projekt biti u provedbi tijekom dužeg razdoblja.

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Valpovo Sanja Habuda, u uvodnom je obraćanju istaknula važnost ovog hvalevrijednog projekta koji ima izravan utjecaj na nekoliko ranjivih skupina na području lokalne zajednice.

Nositelj ovog projekta, vrijednog 1.236.000,00 kuna (164.045,39 eura), je Gradsko društvo Crvenog križa, a provodit će se u partnerstvu s valpovačkim područnim uredom Hrvatskog  zavoda za socijalni rad i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

-Svrha projekta je ublažiti posljedice nezaposlenosti i doprinijeti smanjenju rizika od siromaštva 25 teže zapošljivih žena, te potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih 150 korisnika na području Valpovštine, naglasila je Tamara Katalinić, voditeljica projekta, te uz pomoć suradnica ženama zaposlenim u ovom projektu uručile crvene ruže uz čestitke povodom Međunarodnog dana žena.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 631 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

KINO PROGRAM

OŽUJAK 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu