MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

„Zvono“ među odabranima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

BELIŠĆE Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju "Zvono" dobila je još jedno priznanje za uspješan rad i provođenje projekata.

Naime, prema obavijesti iz te udruge, prihvaćen je još jedan njihov projekt, ovoga puta vezan za volontiranje.

U Kući Europe, u Zagrebu, održano je svečano predstavljanje devet projekata organizacija civilnog društva kojima su odobrena nepovratna sredstava na natječaju pod nazivom „Podrška programima organizacija civilnog društva aktivnih u području volonterstva za jačanje gospodarske i socijalne kohezije iz IV. Komponente IPA-a Operativnoga programa Razvoj ljudskih potencijala“, među kojima je i projekt belišćanske Udruge „Zvono“ koju je na predsatvljanju zastupala, predjsednica Mira Anić..

Na Natječaj je bilo prijavljeno ukupno 75 projekata, a devet najuspješnijih ostvarilo je pravo na nepovratna sredstva u iznosu od gotovo milijun eura.

Projekti će poticati razvoj kvalitetnih i održivih programa volontiranja, te promicati vrijednosti volonterstva i njegovu važnost za društveni i gospodarski razvoj u Republici Hrvatskoj, a očekuje se da će se provedbom ovih projekata povećati broj građana koji sudjeluju u volonterskim aktivnostima, kao i broj organizacija civilnoga društva i javnih ustanova koje provode kvalitetne volonterske programe koji pomažu volonterima da steknu vrijedne kompetencije i osnaže potencijal za aktivno uključivanje u tržište rada, stoji u službenom priopćenju u povodu predstavljanja ovih projekata.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 783 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

       VELJAČA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu