MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Večer mjuzikla za završetak 42. Rombergovih glazbenih večeri

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Ovogodišnje 42. Rombergove glazbene večeri svečano su završene u petak, 23. studenog 2018. godine, glazbenim programom pod nazivom Večer mjuzikla.

Glazba za mjuzikle, između ostalog, područje je gdje je Sigmund Romberg briljirao, stekao veliku slavu i za vječnost upisao svoje ime među svjetski poznate i priznate skladatelje.

Članovi glazbene sekcije Amaterskog kazališta Belišće i ove su godine ljubav prema glazbi prenijeli na brojnu publiku te izvedbama songova iz najpoznatijih stranih i domaćih mjuzikala učinili ovaj glazbeni program nezaboravnim. Poznate melodije iz mjuzikala Mačke, Moje pjesme, moji snovi, Mamma Mia, La la land, Zvijezda je rođena, Jalta, Jalta, Evita, Čarobnjak iz Oza, Gubec-beg i Rombergovog mjuzikla The New Moon te još pokoju prigodnu pjesmu izveli su Andreja Kristić, Meri Andraković, Nenad Mikić, Višnja Mihaljević, Ana Šikić, Zvonimir Iveković, Valentina i Vjekoslav Pavlović, Željko Čorba te na trubama Frane Šerić i Adalbert Gyerek Bela. Izvođače je pratio Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće: voditelj orkestra na gitari Zvonimir Iveković, na bas gitari Željko Čorba, na klavijaturama i klaviru Davor Novaković, bubnjevi Stjepan Jambrović Štef, udaraljke Denis Knežević i akustična gitara Marko Glavica. Posebna gošća večeri bila je pobjednica natjecanja pjevača amatera Belišćanski superglas 2018. koje se održalo tjedan dana ranije – najbolje ocijenjena natjecateljica od strane stručnog žirija Valeria Jacek iz Đakova.

Završna večer bila je posebna i zbog dodjele priznanja i poklona za amaterski rad i doprinos članovima Amaterskog kazališta. Predsjednik Amaterskog kazališta Belišće Željko Čorba za 15 godina doprinosa dodijelio je priznanja Andreji Kristić i Ani Šikić, tajnici AK Belišće, za 25 godina Nenadu Mikiću, za impozantnih 55 godina Adalbertu Gyereku Beli, a tajnica kazališta i Željku Čorbi uručila je priznanje za 35 godina doprinosa u radu udruge. Navedeni slavljenici, kao i dugogodišnji član Ivica Koprivnjak, primili su i povelje i diplome Hrvatskog sabora kulture za uspješan rad na širenju i razvijanju kulturno-umjetničkog amaterizma i hrvatske kulture koja im je uručio član Skupštine i Upravnog odbora Hrvatskog sabora kulture, Tomislav Levak.

Voditelji programa bili su Tea Kozina, ravnateljica Centra za kulturru Sigmund Romberg i Dorian Vicić, član dramske sekcije Amaterskog kazališta, a za tehničku realizaciju bili su zaduženi Zvonimir Iveković i Dominik Špoljarić. Programu je nazočila zamjenica gradonačelnika Belišća Ljerka Vučković koja je službeno zaključila ovogodišnje 42. Rombergove glazbene večeri. 

 

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 721 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

LJETNA STANKA

 

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu