MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Na pomolu još jedan investicijski poduhvat

Korisnička ocjena: 3 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Potpisivanjem novog Ugovora o osnivanju prava građenja na nekretnini u vlasništvu Grada Valpova u Zoni gospodarske poslovne namjene K-VI, nastavljen je ciklus investicija.

Danas je gradonačelnik Grada Valpova Matko Šutalo s direktoricom tvrtke Barba d.o.o. iz , Miroslavom Šargač potpisao ugovor čemu je prethodio postupak Javnog natječaja u kome je ta tvrtka bila najpovoljniji ponuđač.

Potpisivanju je, uz suradnike gradonačelnika prisustvovala i mala, osmomjesečna kćerka direktorice, Kim Pavić, koju smo, uz dozvolu majke, i fotografirali.

Gradonačelnik Grada Valpova Matko Šutalo u svojem obraćanju izrazio je zadovoljstvo i zahvalu što su predstavnici tvrtke Barba d.o.o. iz Belišća prepoznali napore nove Gradske uprave u privlačenju novih poduzetnika u gospodarske zone Grada Valpova te mogućnost stjecanja posjeda na građevinskom zemljištu, koje je kompletno komunalno i prometno opremljeno po izrazito povoljnim uvjetima.

Riječ je o novom investitoru u poduzetničke zone Grada Valpova čija investicija obuhvaća izgradnju proizvodnog pogona za proizvodnju prirodnih sokova, piva i eteričnih ulja te destilaciju bilja.

Potpisnica ugovora ukratko je iznijela i osnovne konture poslovnog plana.

-Nakon više od tri desetljeća bavljenja ugostiteljstvom, odlučili smo se na iskorak. Na tradiciji proizvodnje piva koja je postojala u Valpovu odlučili smo proizvoditi i brendirati Valpovačko pivo, proizvoditi likere i rakiju od voća iz vlastitih voćnjaka te se uključiti ukupnu turističku ponudu Valpova, rekla je gospođa Šargač.  

Ukupna vrijednost planirane investicije iznosi 3 mil. kn te će se financirati dijelom iz fondova EU, a dijelom iz vlastitih izvora.

Realizacijom planirane investicije u narednom razdoblju zaposlit će se 10 osoba.

-Potrebno je istaknuti da nas izrazito raduje činjenica što je ovo treći potpisani ugovor u zadnjih mjesec dana s novim investitorima koji će svoje investicije i razvojne planove dalje razvijati na području grada Valpova, što je samo dokaz i potvrda odgovornog upravljanja i stvaranja povoljnih uvjeta za nova radna mjesta i ostanak mladih obitelji u ovom dijelu Hrvatske, rekao je gradonačelnik Šutalo, te napomenuo da će uložiti maksimalne napore da se planirani projekti realiziraju u cijelosti, a sve na dobrobit svih građana Grada Valpova.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 684 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu