MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Svaki građanin potencijalni je komunalni redar

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Već od sutra, građani Valpova moći će, poput građana tridesetak gradova u pet zemalja u okruženju, aktivno sudjelovati i u unapređenju komunalnog sustava u gradu.

 

Gradonačelnik Leon Žulj danas je potpisao ugovor s tvrtkom Let Me Do iz Osijeka o korištenju CityHub - besplatne aplikacije kojom svatko može biti komunalni redar.

"Svaki građanin može preuzeti aplikaciju, uslikati problem, odabrati tip problema i poslati ga u Grad zajedno sa geolokacijom, odnosno, s točno određenom lokacijom i s točnim vremenom", objasnio je Krunoslav Ris, IT stručnjak.

Pokidani koševi za otpad, grafiti, nelegalno odlagalište otpada, slomljene klupe ili neki drugi komunalni problemi od sada se mogu prijaviti jednostavnom fotografijom na pametnom telefonu.

Podaci će automatski biti dostavljeni Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti, Uredu gradonačelnika i Turističkoj zajednici grda Valpova, koji će putem svojih nadležnih službi reagirati na ukazani problem.

Pogledajte video prezentaciju:

Ovaj zanimljiv i efikasan komunikacijski alat stalno se nadograđuje i uskoro će biti dostupna najnovija inačica aplikacije koja će sadržavati sva poboljšanja koja su nadograđena nakon funkcioniranja sustava u Osijeku i drugim gradovima.

Aplikacija je dostupna na iOS storeu, i na Android-u na sljedećim linkovima: 


iOS: https://itunes.apple.com/us/app/cityhub-microhub/id989733551?mt=8


Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.microhub.cityhub_hr

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 847 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It