MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

      

Nagrade kao dodatna motivacija

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE  Povodom dodjele prestižnih međunarodnih turističkih nagrada u uredu Turističke zajednice Grada Belišća danas je organizirana prigodna konferencija za novinare.

Na nedavno održanoj Međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza “Interstas 2018” koja se održavala od 7. do 9. studenog u Solinu, na  prijedlog Povjerenstva i F.E.S.T./ Europska federacija turističkih novinara"/, Turističkoj zajednici Grada Belišća dodijeljena je međunarodna turistička nagrada – Zlatni Interstas 2018.  Za vrlo zapaženo postignuće rasta i razvoja turizma Belišća“, a voditeljici ureda Turističke zajednice Grada Belišća Janji Čeliković, dodijeljeno je Posebno priznanje – 25. Interstas 2018. „Za izvrsnost u kreativnosti razvoja turizma Belišća, time i doprinosu prezentaciji i brendiranju kontinentalnog turizma Hrvatske“.

-Na jubilarnom 25. INTERSTAS 2018, jedinstvenoj manifestacija ove vrste u domeni turizma, turističkog filma i krajobraza, koja je održana pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, od ukupno 141. predloženog individualnog i kolektivnog kandidata iz 29. zemalja svijeta, od 78. kandidiranih 57. ih je nominiranih za neku od nagrada. Od toga je 35. odabranih Laureata iz pet različitih kategorija iz ukupno 9. zemalja, Hrvatske i svijeta, naglasio je u uvodu konferencije zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić.

-Nama čini posebno zadovoljstvo što smo među laureatima koji su svojim turističkim programima, ponudom i  prezentacijom, projektima, te aktivnim doprinosom kroz kulturu, sport u funkciji promicanja i unapređenja turizma, zavrijedili dodjelu ovih uglednih međunarodnih turističkih nagrada.

-Uvjereni smo da će i započeti projekt u sklopu kojeg ćemo izgraditi hostel i urediti šetnicu do Odmorišta uz Dravu u Bistrincima doprinijeti daljem napretku u razvoju turističkih aktivnosti na području grada i prigradskih naselja, dodao je.

-Raduje me da su nastojanja koje smo poduzimali u proteklom razdoblju i postignuti rezultati uočeni među turističkim novinarima i uveli nas u krug onih  koji su u razvoju kontinentalnog turizma zaslužili priznanja, rekla je Janja Čeliković, voditeljica ureda turističke zajednice Grada Belišća, komentirajući nagradu koju je dobila.

-Budući da smo priznanja dobili za ostvaren porast broja dolazaka turista od 98% i povećanog broja noćenja od 119 %, u budućnosti, uz ove napore i angažman, postizat ćemo još i zapaženije rezultate. Na to nas ove nagrade obvezuju, i uvjerena smo da ćemo to, zajedničkim nastojanjima i ostvariti, zaključila je, zahvaljujući svima koji su dali doprinos u ostvarenju programa Turističke zajednice. 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 653 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu