MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Još dva milijuna kuna…

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Valpovački poduzetnički centar obavještava zainteresirane obrtnike i poduzetnike da je otvoren javni poziv iz programa „PODUZETNIČKI IMPULS“- Program poticanja poduzetništva i obrta za 2015. godinu.

 

Predmet Otvorenog javnog poziva, kojeg je potpisala Ivana Bagarić, direktorica Valpovačkog poduzetničkog centra je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta za aktivnosti:

- Cjeloživotno obrazovanje za obrtnike - prijave se zaprimaju isključivo od 30.ožujka 2015. godine. Otvoreni javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 13. studenoga 2015.godine,

-Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti - prijave se zaprimaju isključivo od 30.ožujka 2015. do 13.travnja 2015. godine,

- Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije -   prijave se zaprimaju isključivo od 30.ožujka 2015. do 13.travnja 2015. godine.
 Davatelj potpore je Ministarstvo poduzetništva i obrta. U proračunu Ministarstva poduzetništva i obrta, na proračunskoj aktivnosti A817060 planirano je ukupno 2.000.000,00 kuna za dodjelu bespovratnih potpora temeljem ovog Otvorenog javnog poziva.

Ovaj Otvoreni javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima te fizičkim osobama.

Za dodatne informacije obratite se Valpovačkom poduzetničkom centru d. o. o. na telefon 031/ 651 – 411 ili osobno na adresu Kralja Petra Krešimira IV 2 svakim radnim danom od 7.30 do 15 .30 sati.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It