MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Investicije Općine Bizovac u vrijeme koronavirusa

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BIZOVAC Sve moguće preventivne mjere  povezane s epidemijom koronavirusa nisu zaustavile život u naseljima općine Bizovac.

Općinska uprava zajedno s poslovnim partnerima nastavila je odrađivati brojne započete građevinske i društvene infrastrukturne projekte. U Bizovcu je nastavljena gradnja odvodnog sustava, završena je obnova četvrtih ulaznih  stuba u kuriju Normann, privedena je kraju rekonstrukcija i uređenje klupskih  prostorija nogometnog kluba „BSK-Termia“, izgrađen je pješački prijelaz u Valpovačkoj ulici, pri završetku je izgradnja lijepe ograde oko bizovačkog groblja.

Ribički dom na popularnom bizovačkom bajeru pokriven je novim krovištem, a za potrebe planirane buduće temeljitije obnove i dogradnje pripremaju se kompletni projekti.

Istovremeno je nastavljena izgradnja moderne led učinkovite javne rasvjete u Brođancima u Školskoj ulici i Trgu te u Habjanovcima u Velikoj i Gajevoj ulici.

Za nekoliko dana završiti će se i cjelovita obnova  habjanovačkog vatrogasnog doma.

U Cretu Bizovačkom na prostorijama NK „Hajdin“ izmijenjena je dotrajala krovna konstrukcija, tako da je sada zgrada zajedno s ulaznom nadstrešnicom pokrivena smeđim trapeznim limenim pokrovom.

Vrijedne investicije pokrenute su u Samatovcima. Između tamošnjih ulica Zrinsko frankopanske i Pere Kovačevića kod osnovne škole gradi se parkiralište, obnavljaju se prilazni mostovi i pješačke staze, a za izgradnju parkirališta pored mjesnog groblja izrađena je potrebna projektna dokumentacija.

Dolaskom toplijih proljetnih dana  djelatnici komunalnog pogona  krenuli  su kositi javne zelene površine i uređivati druge javne prostore u općinskom vlasništvu.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 998 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu