MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Sufinanciranje promidžbe poduzetništva i obrta

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je Javni poziv za prijavu gospodarskih manifestacija, znanstveno-stručnih skupova i ostalih aktivnosti promidžbe poduzetništva i obrta.

 

Predmet Javnog poziva je dodjela pokroviteljstva /sufinanciranja Ministarstva poduzetništva i obrta za organizaciju manifestacija/znanstveno-stručnih skupova te ostalih aktivnosti promidžbe poduzetništva i obrta u 2016.g. Prihvatljivi korisnici su organizatori gospodarskih događanja i manifestacija, sajmova i drugih oblika promidžbe malog i srednjeg poduzetništva i obrta, organizatori događaja s ciljem promidžbe mikro, malog i srednjeg poduzetništva organizatori gospodarskih i izložbi inovatora te sličnih oblika promocije, znanstveno-stručnih skupova, te lokalno-tradicijskih manifestacija, a sve vezano uz promidžbu poduzetništva, zadrugarstva i obrta, kao i promidžbu tradicijskih obrta i lokalnih proizvoda, sa sjedištem u Republici Hrvatskoj (u daljnjem tekstu Korisnici) i to :

1. Obrazovne, znanstveno istraživačke ustanove tze stručna udruženja, savezi zadruga, savezi udruga, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora, Područne komore i udruženja obrtnika (za znanstveno-stručne skupove) i

2. Općine, gradovi, županije, grad Zagreb, županijske razvojne agencije, udruge, zadruge, zadružni savezi, savezi udruga, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, Područne komore, i udruženja obrtnika, Turističke zajednice gradova, općina i županija (za gospodarske manifestacije: izložbe, sajmove).

Poziv traje sve do iskorištenosti sredstava. Za sve daljnje informacije obratite se Valpovačkom poduzetničkom centru d.o.o. Kralja Petra Krešimira IV.,2 Valpovo, na broj telefona 031/651-411 ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu