MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Susret Valpovačke nezavisne liste s mještanima Šaga

Korisnička ocjena: 2 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ŠAG Gradonačelnik Matko Šutalo, zajedno sa suradnicima i kandidatima za vijeće mjesnog odbora, susreo se s mještanima u prostorijama NK Tomislav Šag jučer u popodnevnim satima.


Izbori su za četiri dana i treba naglasiti kako je potrebno u svakom prigradskom naselju izabrati ljude koji će za svoje selo nesebično dati sve najbolje. Upravo to su i u Šagu istaknuli kandidati mještanima. Zdrava komunikacija je ključna i bez nje ne možemo ostvariti ciljeve. Do sada je nije bilo. Postavit ćemo ju kao prioritet. Upravo o tome trebate razmišljati u nedjelju kada budete birali ljude koji će u Gradu biti vaš glas. Oni su ti koji će sve vaše probleme i sugestije prenositi direktno meni. Oni su ti koji najbolje poznaju što vas muči i žele da svi zajedno imate ugodniji suživot, rekao je Šutalo na početku susreta.


Gradonačelnik je predstavio listu kandidata na kojoj su osim nositeljice liste Valentine Škorvage još i Matija Čvagić, Štefica Balanže, Dario Andrašić i Domagoj Čolaković. Okupljenima je predstavljen plan realizacije projekata. Valentina Škorvaga je ukazala na to kako je cijelo mjesto potrebno urediti jer Šag zaslužuje temeljitu obnovu. Potrebno je misliti na djecu koja se ovdje nemaju gdje igrati. Igralište u mjestu nije održavano i otkad je postavljeno na njemu se ništa nije radilo, rekla je Škorvaga.

Pročelnik za gospodarstvo i društvene djelatnosti, Marko Vuksanić, komentirao je problem s neuređenim otresnicama rekavši kako je 400 000 kuna sredstava privređeno za uređenje otresnica. Izvršio se popis svih prioritetnih otresnica u prigradskim naseljima. U narednih godinu dana sve otresnice će biti sanirane, rekao je Vuksanić.

Potpuni plan realizacije projekata čine:

  1. Uređenje i održavanje mjesta
  2. Energetska obnova zgrade NK Tomislav Šag
  3. Izrada projektne dokumentacije za cestu i javnu rasvjetu u Kolodvorskoj ulici te prijava na natječaj, izgradnja ceste i javne rasvjete
  4. Sufinanciranje priključka na kanalizacijsku mrežu – 1.000,00 kn po priključku
  5. Uređenje dječjeg igrališta
  6. Energetska obnova zgrade DVD-a Šag
  7. Pomoć u radu udrugama u mjestu
  8. Uređenje mjesnog groblja, parkirališta i obnova mrtvačnice
  9. Početak obnove nogostupa u mjestu

Događalo se i ranije da su do nas dolazile poneke informacije o potrebama mještana. Morate shvatiti da se problemi ne mogu riješiti preko noći. Sredstva grada su ograničena. Godinama se u Valpovu nije ništa radilo, kao i u prigradskim naseljima. Sve što smo nabrojali napravit ćemo, rekao je Šutalo. Dodao je i kako ih pri dolasku u Grad nije dočekala dokumentacija niti za jedan projekt i zbog toga sve to toliko traje. Počelo se raditi, a rezultati su već vidljivi zaključio je.

Na kraju je nositeljica liste, Valentina Škorvaga, pozvala okupljene da izađu na izbore i daju glas onima kojima vjeruju. Ovo je naše selo. Moramo se za njega boriti, rekla je Valentina.

Kao završetak susreta s građanima danas će se u Gradskoj vijećnici Grada Valpova u 18 sati i Valpovu predstaviti kandidati i program Valpovačke nezavisne liste.

Izbori za članove vijeća mjesnog odbora održat će se u nedjelju 24. veljače.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 421 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu