MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

ZDRAVLJE:AURALIFE- Vrhunsko liječenje dostupno svima

Korisnička ocjena: 3 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  U vrijeme adventa i Aura Centar za zdravlje i rehabilitaciju potvrđuje opredjeljenje da su im korisnici njihovih usluga na prvom mjestu.

Ova privatna praksa specijalizirana za liječenje akutnih i kroničnih ortopedskih, neuroloških, degenerativnih, reumatoloških bolesti te sportskih ozljeda i do sada je koristila
najmoderniju svjetsku aparaturu, te strogo individualan pristup u radu s našim pacijentima.

 

Odnedavna, nabavljena je nova oprema koja ih i dalje svrstava među najsuvremenije opremljene centra takve vrste.

Njihovi su im korisnici uvijek na prvom mjestu. Oni ne dobivaju samo najbolju šansu za liječenje njihovih tegoba nego dobivaju i iskustvo koje ih vraća u bolji i kvalitetniji život,bez tegoba i bolova. To, uz vrhunsku opremljenost jamči i dvadesetogodišnje iskustvo stjecano obrazovanjem i praksom u inozemnim centrima za rehabilitaciju.

-Korištenjem koncepta individualnog pristupa u liječenju prilagođavamo tretmane specifičnim potrebama naših pacijenata, kaže nam bacc.therap.occ. Mario Labudović, osnivač i vlasnik Aura Centra.

-Personalizirana medicina u svom konceptu nudi medicinsku izvrsnost, što nam omogućava ponuditi vam nove oblike liječenja koji predstavljaju budućnost liječenja i rehabilitacije.
Intenzivno smo usredotočeni na dobrobit i korist svih naših pacijenata, te svakom od njih pružamo individualan tretman. Bez obzira o kojem se zdravstvenom stanju radi, sigurnost i zadovoljstvo pacijenata glavni su prioriteti u našem centru, poručuje Mario Labudović, koji za sobom ima dvadesetogodišnje iskustvo.

-Raduje nas da su to pacijenti prepoznali i sada nam na liječenje dolaze osim onih iz Slavonije i ostalih dijelova Hrvatske i pacijenti iz desetak europskih zemalja. Glavni dio našeg velikog uspjeha u radu s pacijentima je potpuna predanost i velika strast koju ulažemo svaki dan u radu s našim klijentima. Naš glavni cilj je da svaka osoba koja dođe u naš centar čim prije se vrati u kvalitetan i produktivan život. Tomu su svjedoci tisuće pacijenata iz Hrvatske i inozemstva s kojima smo imali privilegiju raditi svih ovih godina od postojanja našeg centra.

Kod nas sve osobe dolaze po iskustvo koje im pruža naše liječenje, profesionalna i opuštajuća atmosfera te vrhunski oblici liječenja:

  • Svaki naš pacijenta ima poseban termin koji zakazujemo po dogovoru
  • Naši korisnici su uvijek dočekani s poštovanjem i srdačnošću
  • Mi pružamo uslugu pacijentima bez obzira na rasu, spol, dob, zdravstveno stanje, bračni status, nacionalnost ili etničku pripadnost, religiju ili izvor plaćanja. Također smo se pobrinuli da naš centar bude dostupna pacijentima s otežanim kretanjem i pacijentima s posebnim potrebama.
  • Naš će tim u svakom trenutku voditi računa o Vašoj sigurnosti i komforu i poticati će Vas da sudjelujete u pregledu davanjem primjedbi ili prijedloga.
  • U svakom trenutku imate pravo odbiti našu uslugu, ali se oslanjamo na Vas da ćete s našim djelatnicima  razmotriti odluku o odbijanju pregleda i implikacije takve odluke.
  • Imate pravo na zaštitu svoje privatnosti, sva komunikacija i evidencija vezana uz Vas i Vaš pregled  biti će tretirana kao tajna od strane osoblja Aura centra. Sam liječenje obaviti će se diskretno i na način koji štiti Vašu privatnost u najvećoj mogućoj mjeri.
  • Osoblje Aura centra obvezuju se razmotriti svaku Vašu primjedbu objektivno, suosjećajno i bez odgode.

S ponosom možemo reći da smo prvi u Hrvatskoj otvorili internetski portal „Auralife“ isključivo vezan za liječenje i rehabilitaciju s mogućnošću kupnje usluga specijalistički pregleda i tretmana po vlastitom izboru. Na tu ideju smo došli godinama razgovarajući s našim korisnicima i s razmišljanjima kako da vrhunsko liječenje učinimo što dostupnijom svim zainteresiranima. Internetski portal „Auralife“ osim ponude kupnje nudi i cijeli spektar drugih informacija vezanih uz naš centar ili podatke o bolestima te isto tako omogućuje izravno naručivanje naših pacijenta putem interneta, iz udobnosti svoga doma. Svi naši korisnici imaju mogućnost plaćanja pregleda i tretmana karticama PBZ, Zagrebačke i Erste banke do 24 rate, s ponosom ističe Mario Labudović.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      SVIBANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu