MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Edukacija: Poduzetnička ideja i poslovno planiranje

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Direktorica Valpovačkog poduzetničkog centra Ivana Bagarić, održala je predavanje o poslovnoj ideji i poslovnom planiranju u 4. razredu ekonomske škole u Valpovu.

Naime Osječko branjska županija objavila je natječaj za podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije. Za najbolje poduzetničke ideje dodijelit će se 13 novčanih nagrada i to: – prva nagrada u iznosu od 10.000,00 kuna, – druga nagrada u iznosu od 7.000,00 kuna, – treća nagrada u iznosu od 5.000,00 kuna i – deset nagrada u iznosu od 2.000,00 kuna.Pravo prijave na natječaj imaju: – fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, s prebivalištem na području Osječkobaranjske županije i – poduzetnici početnici, tj. obrti, trgovačka društva i zadruge koji nisu registrirani duže od godine dana na dan objave natječaja, a imaju sjedište na području Osječko-baranjske županije.

-Cilj ovog predavanja je bio potaknuti učenike završnih razreda Srednje ekonomske škole na poduzetničko razmišljanje i na razradu poslovnih ideja, koje ovoga puta mogu biti i novačano nagrađene, rekla je, nakon predavanja direktorica Valpovačkog poduzetničkolg centra Ivana Bagarić. Rok za prijavu po raspisanom natječaju je 7. prosinca 2015. godine te nam je želja da bude što više prijavljenih kao i nagrađenih idjea od strane učenika srednje škole Valpovo, zaključila je.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu